İki Okuldan'dan jimnastik dalında başarı geldi
Ayvalık ilçesinde, iki ayrı evden 79 bin liralık ziynet eşyası çaldığı iddia edilen iki kardeş yakalandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 17 Nisan 2014 - Perşembe 12:00
Güncelleme: 17 Nisan 2014 12:00
İki Okuldan
Ayvalık ilçesinde, iki ayrı evden 79 bin liralık ziynet eşyası çaldığı iddia edilen iki kardeş yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Altınova Mahallesi`nde geçen ay Meşe Sokak Sıla Yapı Kooperatifi`nde oturan Ahmet P.`nin evinden yaklaşık 50 bin liralık ziynet eşyası ve 120 ekran televizyon çalındı. Ardından ise belediye karşısında Taşdemirler Apartmanı`nda Tayfun A. adlı şahsın evinden 29 bin lira değerinde ziynet eşyası, para ve fotoğraf makinesini çalındı.
Jandarma ekipleri, çalınan televizyonu Altınova'da M.K. (30) isimli şahsın evinde buldu. Ekipler, şüphelinin Ankara'daki kardeşi Ö.K`yi (24) de yakaladı. Altınova'da 2 hırsızlık olayının faili olduğu ileri sürülen iki kardeş adliyeye sevk edilirken, ele geçirilen çalıntı mallar sahiplerine teslim edildi.
Öte yandan, geçen hafta bir marketten 2 şişe viski çaldığı ileri sürülen Y.K. adlı kadın da güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkılarak yakalandı. Her iki olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 33.6 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
1

Balıkesir’de deprem seferberliği çağrısı

2

Amatör Balıkçılar Büyükşehir’in yarışmasında hünerlerini sergiledi

3

Gönen’in gururu Mustafa Çulcu’nun adı ölümsüzleşiyor

4

DAHA GÜZEL BIR BANDIRMA İÇİN BÜYÜK DÖNÜŞÜM BAŞLADI

5

CHP’de Atak toplantısı

6

Balıkesir’de Naci Görür deprem gerçeğini anlatacak

7

TGC, Evrensel Gazetesi’ne saldırıyı kınadı